Knedlíčková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1110 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 95.8 mg
 - Draslík 304.1 mg
 - Vláknina 1064.3 mg
 - Vitamín A 1064.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso osolíme a vytvarujeme z něj malé kuličky. Obalíme je v hladké mouce a osmažíme na přepuštěném másle. Kuličky vložíme do vařícího vývaru a vaříme je asi 30 minut.
 - 
                                2
Před koncem vaření přidáme těstoviny, oloupaný, nasekaný česnek, opepříme a vše dovaříme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem.
 - 
                                4
Před podáváním polévku posypeme nasekanou petrželkou.