Telecí játra přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 621 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 426 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 1341.8 mg
 - Draslík 1232.9 mg
 - Vláknina 126 mg
 - Vitamín A 126 mg
 - Vitamín B6 3.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra odblaníme, lehce naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
 - 
                                2
Na rozpáleném sádle je opékáme na každé straně asi 3 minuty. Šťávu zaprášíme moukou, zasmahmeme, podlijeme a povaříme. Nakonec šťávu nalijeme na játra.
 - 
                                3
Podáváme s osmaženými bramborami nebo s rýží.