Borůvkový salát s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 41 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 25.7 mg
 - Draslík 221.7 mg
 - Vláknina 9287 mg
 - Vitamín A 9287 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté borůvky promícháme s oloupanými, na nudličky nakrájenými hruškami.
 - 
                                2
Přidáme cukr a zlehka vmícháme zakysanou smetanu a citronovou šťávu.