Kvíčaly nadívané
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 430 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 22 g
- Sodík 2226 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 98.2 mg
- Draslík 425.4 mg
- Vláknina 3778.5 mg
- Vitamín A 3778.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Husí játra nakrájíme nadrobno, přimícháme strouhanku a najemno pokrájenou slaninu. Kvíčaly omyjeme a do každé vložíme lžíci této nádivky, ptáky osolíme, opepříme a zabalíme do tenkých plátků slaniny. 
- 
                                2Ptáky vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla, špetku tymiánu a mletého jalovce, podlijeme vínem a dáme péct. Jakmile se víno téměř odpaří, podlijeme vývarem a dopečeme. 
- 
                                3Vhodnou přílohou je bramborová kaše. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        