Irské ragú
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 860 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 57 g
- Sodík 546 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 223.8 mg
- Draslík 1777.2 mg
- Vláknina 11428.8 mg
- Vitamín A 11428.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso očistíme, pokrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji. 
- 
                                2Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka, přidáme k masu. 
- 
                                3Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. 
- 
                                4Posypeme nasekaným estragonem a petrželkou. 
- 
                                5Přiklopené dusíme 120 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        