Bramborová kaše s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 15.5 mg
 - Draslík 1043.7 mg
 - Vláknina 13021.4 mg
 - Vitamín A 13021.4 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a mírně podlitý dusíme pod pokličkou doměkka.
 - 
                                2
Brambory uvaříme na kaši, scedíme je a rozmělníme nebo prolisujeme. Přidáme prolisovaný celer, máslo, horké mléko a zamícháme kaši.
 - 
                                3
Hotový pokrm posypeme nasucho opraženou strouhankou a pokropíme rozehřátým máslem.