Vepřové ražniči s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 416 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 142 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 840.9 mg
 - Vláknina 5448.8 mg
 - Vitamín A 5448.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso pokrájíme na stejně velké kusy, dáme do mísy a přidáme švestky a meruňky.
 - 
                                2
V jiné misce promícháme olej, pomerančovou šťávu, sůl, pepř a bobkové listy. Marinádou přelijeme maso s ovocem a promícháme. Necháme marinovat 1 hodinu v lednici.
 - 
                                3
Poté maso s ovocem vyjmeme z marinády (marinádu uschováme na potírání)a s bobkovými listy napichujeme střídavě na jehly. Rošt potřeme olejem a ražniči opékáme 15 minut, občas otočíme a potíráme uschovanou marinádou. Podáváme horké.