Fettucine s koriandrovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 851 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 184 g
 - Sodík 743 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 90 g
 - Cholesterol 10.2 mg
 - Draslík 479.8 mg
 - Vláknina 15123 mg
 - Vitamín A 15123 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omáčka: nasekaný koriandr, olivový olej, piniové oříšky, česnek a podle chuti sůl a pepř rozmixujeme dohladka. Přimícháme nastrouhaný sýr.
 - 
                                2
Cukety a mrkev nakrájíme na široké nudličky pomocí škrabky na brambory.
 - 
                                3
Ve slané vodě ve velké nádobě těstoviny uvaříme, potom scedíme.
 - 
                                4
Zvlášť vaříme v osolené vodě mrkev, po 5 minutách přidáme i cuketu. Měkkou zeleninu scedíme.
 - 
                                5
Nudle a zeleninu dáme zpět do hrnce. Přidáme koriandrovou omáčku a na prudkém plameni promícháme, aby se vše prohřálo. Ihned podáváme.