Rizoto s pohankou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 521 kcal
- Sacharidy 109 g
- Tuky 4 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 109 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 568.5 mg
- Vláknina 10908 mg
- Vitamín A 10908 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uvaříme dle návodu rýži a pohanku a promícháme. 
- 
                                2Osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli na pánvi, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme. 
- 
                                3Osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        