Zapékaný fenykl
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 206 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 13 g
- Sodík 281 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 28.5 mg
- Draslík 441.2 mg
- Vláknina 20023.4 mg
- Vitamín A 20023.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 54.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hlízy fenyklu nakrájíme na dílky. 
- 
                                2Vaříme asi 6 minut, slijeme, naskládáme do zapékací nádoby, osolíme, opepříme a posypeme muškátovým oříškem. 
- 
                                3Prolisovaný česnek smícháme se smetanou a zalijeme fenykl. 
- 
                                4Posypeme strouhaným parmazánem a pečeme v předehřáté troubě na 200°C, dozlatova. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        