Francouzské zeleninové karí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 634 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 655.5 mg
 - Vláknina 20534 mg
 - Vitamín A 20534 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.4 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi WOK na másle a oleji restujeme doměkka na kostičky nakrájenou cibuli asi 4 minuty. Potom k ní vložíme oloupanou cuketu, lilek a brambory, vše nakrájené asi na centimetrové kostičky, osolíme, opepříme a dochutíme karí.
 - 
                                2
Přidáme celou tyčku skořice, podlijeme zeleninovým vývarem a necháme dusit pod pokličkou asi 20 minut. Poté sundáme poklici a za stálého míchání přidáme oheň a ještě asi 10 minut vaříme, aby nám šťáva zhoustla.
 - 
                                3
Servírovat můžeme na oba způsoby, teplé i studené.