Nákyp z rybího filé s lučinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 184 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 63.2 mg
 - Draslík 842.2 mg
 - Vláknina 10910 mg
 - Vitamín A 10910 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 125.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme a na růžičky rozebereme květák a uvaříme v osolené vodě do měkka.
 - 
                                2
Slijeme a necháme okapat, nasekáme na malé kousky.
 - 
                                3
Necháme lehce rozmrazit rybí filé a nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                4
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji najemno.
 - 
                                5
Rozehřejeme na pánvi dvě lžíce oleje, zpěníme cibuli a přidáme ryby, které opečeme.
 - 
                                6
V míse smícháme kousky filé s nasekaným květákem a osolíme.
 - 
                                7
Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní směs filé a květáku.
 - 
                                8
Zalijeme zapékací směsí - utřeme sýry s bílky, osolíme a zředíme mlékem, aby vzniklo řidší těstíčko.
 - 
                                9
45 minut zapékáme v předehřáté troubě.
 - 
                                10
Nákyp potřeme zbytkem oleje a podáváme s vařenými bramborami.