Maďarský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 1249 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 60.8 mg
 - Draslík 413.9 mg
 - Vláknina 2712.6 mg
 - Vitamín A 2712.6 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce zpěníme. Do tohoto základu přidáme nakrájené maso a vše podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, utřený česnek a pod poklicí dusíme.
 - 
                                3
V polovině dušení přidáme očištěné, opláchnuté a na kolečka nakrájené papriky, podušené na zbylém tuku a majoránku.
 - 
                                4
Guláš podusíme doměkka.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                