Falešní šneci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Žaludky drůbeží
  • 250 g Kuřecí maso vařené
  • 250 g Játra kuřecí
  • 150 ml Víno bílé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 358 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 311.5 mg
  • Draslík 181.2 mg
  • Vláknina 71 mg
  • Vitamín A 71 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Předem uvařené kuřecí žaludky, kuřecí maso a očištěná játra umeleme. Přidáme žemli, kterou jsme si namočili ve víně a poté vymačkali, okořeníme zázvorem a nakonec vmícháme žloutek utřený s máslem. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Ze směsi tvarujeme malé placičky, které naplníme do šnečích ulit a upečeme.

Komentáře k receptu