Grilovaný pstruh na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 138 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 145 mg
 - Draslík 1100 mg
 - Vláknina 5068 mg
 - Vitamín A 5068 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Víno můžeme smíchat s hoblinami dřeva vhodného k uzení a necháme 1 hodinu stát, ale nemusíme.
 - 
                                2
Pstruhy potřeme olejem, položíme na ně kroužky cibule, citronu, kopr a grilujeme asi 15-20 minut, poté ho pokapeme vínem.