Treska na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 517 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 61.7 mg
 - Draslík 908.3 mg
 - Vláknina 5536 mg
 - Vitamín A 5536 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme tresky, oddělíme hlavy a vložíme do pekáčku. Osolíme, opepříme, přidáme hřebíček a podlijeme vínem. Oloupanou cibuli, mrkev a česnek pokrájíme nadrobno, přidáme posekanou petržel a oregano a směsí pokryjeme tresky. Polijeme olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut, až je zelenina opečená.