Filé z tresky s pomerančovou šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 140 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 237.2 mg
 - Draslík 121 mg
 - Vláknina 232 mg
 - Vitamín A 232 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce filé osolíme a vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme zhruba 15 minut. Poté rybu přelijeme zálivkou, kterou jsme připravili z ušlehaných vajec, ustrouhaného sýra a vína a pečeme, dokud zálivka nezezlátne. Hotovou rybu zdobíme plátkem pomeranče a usekanou petrželovou natí