Krůtí nudličky s rajčaty a feferony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 550 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 113.8 mg
 - Draslík 725.5 mg
 - Vláknina 3102.1 mg
 - Vitamín A 3102.1 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.5 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na měsíčky. Z feferonek odstraníme semínka a nakrájíme na tenké nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
 - 
                                2
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme hřebíčky a za občasného míchání dusíme. V průběhu dušení přimícháme rajčata a feferonky. K téměř měkkému masu přilijeme víno, necháme mírně zredukovat a odstavíme.
 - 
                                3
Maso podáváme posypané petrželovou natí.