Pakambala v zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1240 kcal
 - Sacharidy 167 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 453 mg
 - Bílkoviny 76 g
 - Uhlovodany 167 g
 - Cholesterol 1.7 mg
 - Draslík 464.9 mg
 - Vláknina 1139 mg
 - Vitamín A 1139 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchneme a osušíme pakambalu. Osolíme ji a opepříme.
 - 
                                2
Opláchneme roketu a necháme ji okapat. Ve vroucí vodě spaříme rajčata, oloupeme z nich slupku. Rozpůlíme je a vyloupeme z nich semínka. Dužninu pokrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Listy rokety rozložíme na pařák, Pak na ně přidáme kostičky rajčat, nadrobno nasekanou šalotku a nakonec plátky z pakambaly. Zakapeme olejem.
 - 
                                4
Do hrnce vlijeme rybí vývar a přidáme k němu víno. Vložíme dovnitř hrnce pařák s rybou a zeleninou a 8 minut vaříme v páře. Poté vyndáme pařák a rybu naklademe na talíře. Do vývaru přidáme ještě zakysanou smetanu a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Nakonec rybu přelijeme smetanovou omáčkou.