Telecí játra na oreganu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 698 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 501 mg
 - Draslík 495 mg
 - Vláknina 1875 mg
 - Vitamín A 1875 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 4.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra očistíme, nakrájíme na plátky, opepříme, posypeme oreganem a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme játra a osmažíme z obou stran dozlatova. Játra rozdělíme na talíře a osolíme.
 - 
                                2
Do výpeku v pánvi přisypeme posekaný česnek, osmahneme, přilijeme víno, krátce provaříme a přelijeme játra na talířích.