Dominikánské kuře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Kuře
  • 40 dkg Brambory
  • 4 dkg Máslo čerstvé
  • 5 dkg Žampiony čerstvé
  • 6 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1150 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 506 mg
  • Bílkoviny 83 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 336.2 mg
  • Draslík 1445.6 mg
  • Vláknina 7170 mg
  • Vitamín A 7170 mg
  • Vitamín B6 1.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.6 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kuře rozčtvrtíme, osolíme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.

  • 2

    Potom přidáme máslo, nakrájené žampiony a podlijeme vývarem. Vše dusíme asi 30 minut. Přidáme na kostky nakrájené brambory a dále dusíme, až změknou. Nakonec přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata.

Komentáře k receptu