Tortilla s treskou a římským salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1177 kcal
 - Sacharidy 226 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 541 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 226 g
 - Cholesterol 45 mg
 - Draslík 1296.8 mg
 - Vláknina 69464.4 mg
 - Vitamín A 69464.4 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.6 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tresku zbavíme kůže a kostí, osolíme a opepříme. Maso s posekaným česnekem, mletým kmínem a oreganem vložíme do rendlíku, zalijeme vývarem a minutu vaříme. Uvařenou rybu necháme ve vývaru vychladnout. Po půl hodině maso vyndáme z vývaru na mísu, rozebereme na kousky a zakapeme šťávou z půlky citronu.
 - 
                                2
Tortilly ohřejeme na suché pánvi, jen trošku zastříkneme vodou. Hotové držíme v teple.
 - 
                                3
Asi tři listy římského salátu nakrájíme na proužky a rozdělíme ho do tortill spolu s kousky ryby, rajčaty, která jsme nakrájeli na kostičky, a salsy. Směs zabalíme do tortill, přidáme dílek citronu a podáváme.