Smažené hovězí maso s pastinákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 231 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 47.4 mg
 - Draslík 914.1 mg
 - Vláknina 16262.8 mg
 - Vitamín A 16262.8 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.7 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pastinák oloupeme, nakrájíme na tenké proužky a opláchneme ve studené vodě. Důkladně osušíme. Maso nakrájíme na nudličky, pórek na silnější plátky, papriku na větší kousky a cuketu na tenké plátky.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej a nejprve dozlatova osmahneme pastinák. Vyjmeme a osušíme na papírové utěrce. Poté orestujeme masové nudličky a také vyjmeme. Za stálého míchání osmahneme do změknutí česnek spolu s pórkem, paprikou a cuketou. Dle chuti okořeníme.
 - 
                                3
Do směsi vmícháme maso a omáčku hoisin a vaříme cca 2-3 min. Dochutíme a podáváme posypané pastinákovými nudličkami.