Rybí wok s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 291 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 99.9 mg
 - Draslík 760.4 mg
 - Vláknina 5219.3 mg
 - Vitamín A 5219.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.7 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety z okouníka mořského opláchneme pod proudem tekoucí studené vody. Osušíme je a rozkrájíme na kostky o hraně asi 1,5 centimetru. Omyjeme celerové stonky a pórek. Obojí nakrájíme na tenčí proužky. Obě červené papriky omyjeme, rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka a bílá žebra. Také nakrájíme na proužky o šířce asi 5 milimetrů. Kopr opláchneme a nožem nasekáme najemno.
 - 
                                2
Do přichystaného woku vložíme česnekové máslo a na něj vložíme všechnu zeleninu, tedy pórek, celer, papriky. Dusíme 5 minut při středně vysoké teplotě. Vlijeme rybí vývar a povaříme ještě 8 minut. Lehce mícháme. Dochutíme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a nakonec zasypeme koprem.