Opékané vepřové plátky s květákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 124 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 76.5 mg
 - Draslík 767.7 mg
 - Vláknina 10375 mg
 - Vitamín A 10375 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 120.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2531.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté vepřové maso nakrájíme na plátky a ty potom nakrájíme na malé nudličky. Poprášíme je škrobovou moučkou.
 - 
                                2
Květák rozebereme na růžičky, nakrájíme na plátky a podusíme na tuku. Po změknutí je vhodíme na pánev s rozpáleným tukem a krátce opečeme.
 - 
                                3
Květák vyjmeme, na pánev přilijeme olej, rozpálíme jej a krátce opečeme maso. Potom vmícháme omáčkovou směs, do které jsme přidali zázvor. Maso mícháme a uvolňujeme ode dna. Nakonec vmícháme květák.