Pak-čoi s vejci
Suroviny
- 300 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 700 g Zelí čínské
 - 500 ml Voda pitná
 - 2 ks Cibule
 - 4 ks Chilli paprička
 - 4 ks Vejce křepelčí
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 5 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 3 polévková lžíce Mléko kokosové
 - 4 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 205 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 92.8 mg
 - Draslík 688.9 mg
 - Vláknina 7739.8 mg
 - Vitamín A 7739.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.3 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čínské zelí očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Chilli papričky rozpůlíme, odstraníme semínka, omyjeme a nakrájíme najemno.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej a orestujeme nejprve cibuli a chilli papričky. Přidáme zelí a krátce podusíme. Poté vmícháme rajčata nakrájená na kousky, sójovou omáčku a kokosové mléko. Ochutíme solí a pepřem a dusíme 10-15min.
 - 
                                3
Pikantní zeleninu podáváme s křepelčími vejci, která uvaříme natvrdo.