Sázená vejce na skopové klobáse
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 877 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 68 g
 - Sodík 815 mg
 - Bílkoviny 61 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 675.5 mg
 - Draslík 791.9 mg
 - Vláknina 252 mg
 - Vitamín A 252 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 4.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kolečka nakrájenou klobásu osmažíme na rozpáleném tuku. Přilijeme dvě lžíce vody a necháme vařit do vypaření veškeré vody.
 - 
                                2
Na osmaženou klobásu rozklepneme vejce a smažíme bez míchání na mírném plameni, osolíme.
 - 
                                3
Žloutky vajec necháme v polotuhém stavu.
 - 
                                4
Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.