Dušený tuňák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 61 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 95 mg
 - Draslík 1110 mg
 - Vláknina 6115.8 mg
 - Vitamín A 6115.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.7 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme s drceným česnekem.
 - 
                                2
Podlijeme 1/4 l vody, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a brambory. Vše osolíme, opepříme a přilijeme citrónovou šťávu.
 - 
                                3
K zelenině přidáme porce tuňáka, posypeme tymiánem a dusíme do změknutí.
 - 
                                4
Tuňáka se zeleninou podáváme vychlazeného, posypaného sekanou petrželí.