Celer v olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 334 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 440.8 mg
 - Vláknina 7819 mg
 - Vitamín A 7819 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer očistíme, oloupeme a pokrájíme na menší kousky, přidáme na kolečka rozkrájenou mrkev a na kostičky nakrájené brambory. Vše zalijeme olejem a vodou, osolíme, ocukrujeme, zalijeme citrónovou šťávou, necháme vařit až do změknutí.
 - 
                                2
Uvařenou zeleninu necháme vystydnout, podáváme posypané hráškem a sekanou petrželí.