Pikantní cizrna III
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 32 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 97 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 16.6 mg
 - Vláknina 784 mg
 - Vitamín A 784 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařenou nebo konzervovanou cizrnu slijeme a 15-20 minut opékáme na mírném plameni na oleji.
 - 
                                2
Mezitím si připravíme směs koření: všechno koření včetně soli smícháme.
 - 
                                3
Ještě teplou cizrnu obalíme ve směsi koření.
 - 
                                4
Podáváme.