Kebab v hliněném hrnci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 80 g Cibule
  • 150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mrkev kořen
  • 500 g Skopová kýta
  • 300 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 396 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 387.4 mg
  • Vláknina 10059.8 mg
  • Vitamín A 10059.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na osmaženou cibulku přidáme na kostky pokrájené maso, hrubě strouhanou cibuli, utřený česnek, pokrájenou mrkev a brambory. Promícháme, osolíme opepříme, podlijeme 300 ml vody a vaříme do změknutí.

  • 2

    Do uvařené směsi vmícháme hrášek a necháme prohřát.

Komentáře k receptu