Nejlepší čína z vepřového

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřová kýta
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 kávová lžička Solamyl
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 0.5 ks Pórek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 391 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 100.5 mg
  • Draslík 710.2 mg
  • Vláknina 2734.8 mg
  • Vitamín A 2734.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou vepřovou kýtu, papriky, pórek a cibuli nakrájíme na zhruba stejné kousky. Vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou, přidáme worcester, sójovou omáčku, kari koření, Solamyl a olej. Směs promícháme a necháme chvíli v chladu proležet.

  • 2

    Potom směs smažíme na pánvi do změknutí masa a ihned podáváme.

Komentáře k receptu