Teriyaki - zeleninový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
 - Sacharidy 75 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 922 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 75 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1483.9 mg
 - Vláknina 12916 mg
 - Vitamín A 12916 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 90.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky salátovou okurku a ředkvičky. Zralý síťovaný meloun oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Zeleninu a meloun smícháme v míse a přidáme med a teriyaki. Dip ochutíme velmi malou špetkou mletého kardamomu a sambal oeleku a uložíme na 15 minut do chladničky.