Medové kuřecí maso na grilu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 770 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 852 mg
 - Bílkoviny 77 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 45.3 mg
 - Vláknina 8960 mg
 - Vitamín A 8960 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Několik hodin(5-8 hodin) předem si připravíme marinádu: do mísy vlijeme tekutý med, přidáme očištěné, prolisované stroužky česneku, sójovou omáčku a na zředění horkou vodu. Marinádu dobře promícháme. Omyté a osušené kuřecí čtvrtky potřeme medovou marinádou, necháme je oschnout a odložíme je na chladné místo.
 - 
                                2
Než zapneme gril, maso vytáhneme z chladničky. Když je gril rozpálený na 250-300°C, vložíme maso na grilovací mřížku. Během grilování maso obracíme a potíráme zbylou marinádou. Kuřecí čtvrtky grilujeme přibližně 20-30 minut, podle velikosti porcí.
 - 
                                3
Grilované maso si každý osolí podle chuti.