Kuřecí plátek v jogurtu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 6 g
- Sodík 192 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 189.7 mg
- Draslík 535.9 mg
- Vláknina 105 mg
- Vitamín A 105 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do nízkotučného jogutu zašleháme vejce, ochutíme Podravkou, přidáme prolisovaný česnek a plátky kuřecího masa do této směsi namočíme. Necháme uležet.
-
2
V pánvi rozpálíme trochu oleje, a marinované plátky masa na něm pomalu osmažíme z obou stran. Podáváme teplé.
Komentáře k receptu
- Aleisa
- 15.09.2015 18:30:48
Hodnotím velmi kladně jako rychlovku. Podravku používám Naturu, což je jen směs soli, sušené zeleniny a koření. Kdo nemá rád česnek, může ho vynechat. Nakládací směsi bylo hodně, ale měla jsem řidší jogurt, tak možná proto.
Odpovědět