Kuřecí játra na slanině

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Játra kuřecí
  • 250 g Anglická slanina
  • 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 0.09 dl Olej olivový
  • 0.5 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 485 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 869 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 560 mg
  • Draslík 480.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí játra odblaníme, omyjeme a rozkrojíme.

  • 2

    Anglickou slaninu pokrájíme na plátky, osolíme, na každý plátek položíme porci jater, zabalíme a uchytíme párátkem. Takto zabalená játra posypeme paprikou a na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany dozlatova.

  • 3

    Z jater odstraníme párátka a podáváme s chlebem.

  • 5

Komentáře k receptu