Kachní prsíčka se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kachní prsa
  • 80 g Paprika červená
  • 80 g Paprika žlutá
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 120 g Ořechy vlašské
  • 5 g Rozmarýn čerstvý
  • 150 g Hlíva ústřičná
  • 3 ks Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Margarín
  • 3 polévková lžíce Sherry brandy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 418 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 590 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 96.3 mg
  • Draslík 615 mg
  • Vláknina 6937 mg
  • Vitamín A 6937 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 65.4 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachní prsíčka omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky a odložíme stranou. Houby otřeme papírovou utěrkou, nadrobno nakrájíme a smícháme s připravenou zeleninou a cibulí.

  • 2

    Maso smažíme v rozpáleném margarínu 3-4 minuty, lehce osolíme a opepříme.

  • 3

    Přidáme zeleninovou směs a dusíme asi 4 minuty. Přisypeme vlašské ořechy a ochutíme rozmarýnem a brandy. Podáváme ozdobené čerstvým rozmarýnem.

Komentáře k receptu