Párky v medové marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 kávová lžička Hořčice v prášku
  • 2 kg Klobása skopová
  • 0.5 hrnek Med včelí
  • 0.5 hrnek Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1590 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 108 g
  • Sodík 1074 mg
  • Bílkoviny 115 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 462 mg
  • Draslík 1611.2 mg
  • Vláknina 100.1 mg
  • Vitamín A 100.1 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Každou nožičku párku opatrně propíchneme špízovou jehlou. Podélně, přesně středem.

  • 2

    Všechny ingredience na marinádu smícháme, párky jí potřeme ze všech stran. Gril rozpálíme na střední teplotu, mřížku pomastíme, poklademe na ni párky a grilujeme 20-25 min. Občas obrátíme a na posledních pár minut grilování vyjmeme jehly.

Komentáře k receptu