Pangasius s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Olivy černé
  • 500 g Pangasius - filety
  • 8 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bazalka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 288 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 438.3 mg
  • Vláknina 6459 mg
  • Vitamín A 6459 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.

  • 2

    Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.

  • 3

    Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.

  • 4

    Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.

Komentáře k receptu