Biftek Pavilon

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 100 g Šunka dušená
  • 800 g Hovězí svíčková
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 580 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 390 mg
  • Bílkoviny 58 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 371.8 mg
  • Draslík 936.9 mg
  • Vláknina 1039.8 mg
  • Vitamín A 1039.8 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Svíčkovou očistíme, nakrájíme na válečky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Pečeme je na másle nebo je potřeme olejem a pečeme na rožni.

  • 3

    Šťávu zakapeme troškou bílého vína. Při podávání zdobíme opečeným plátkem šunky a smaženým vejcem. Obkládáme rajčaty, která plníme žampiony dušenými na másle.

Komentáře k receptu