Vinná klobása v trojobalu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hladká
  • 150 g Strouhanka
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 kg Klobása vinná
  • 1 kg Bramborová kaše
  • 3 polévková lžíce Brusinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2044 kcal
  • Sacharidy 213 g
  • Tuky 99 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 76 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 184 mg
  • Draslík 58.3 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky.

  • 2

    Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší posypané brusinkami.

Komentáře k receptu