Smažené grundle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 0.3 dl Olej stolní
  • 1 kg Grundle
  • 5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 7 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 692 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 366 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 188.2 mg
  • Draslík 74.6 mg
  • Vláknina 938.7 mg
  • Vitamín A 938.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybičky dobře opláchneme, ponecháme ocásky, osolíme a na 30 minut odložíme.

  • 2

    Pak je lehce osušíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance.

  • 3

    Osmažíme je zprudka na rozpáleném tuku.

Komentáře k receptu