Filé grilované v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 15 g Česnek
  • 600 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 kávová lžička Olej stolní
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 ks Rajčata
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 64 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0.8 mg
  • Draslík 68.6 mg
  • Vláknina 822.5 mg
  • Vitamín A 822.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtyři díly alobalu potřeme olejem, do každého vložíme jednu porci filé.

  • 2

    Filé osolíme, potřeme česnekem, pokapeme citrónovou šťávou, sojovou omáčkou a posypeme pepřem a petrželkou.

  • 3

    Nakonec na každé filé klademe plátek rajčete.

  • 4

    Alobal důkladně zabalíme, mírně propíchneme a filé grilujeme asi 7 minut.

Komentáře k receptu