Jablkové čatní s ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 153 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 81 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 265.9 mg
 - Vláknina 8998.7 mg
 - Vitamín A 8998.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a spolu s oloupanou cibulí je umeleme. Přidáme nasekané ořechy, cukr, ocet, sůl, pepř, chilli koření a do plátýnka svázané hřebíčky. Směs za častého míchání vaříme do zhoustnutí.
 - 
                                2
Odstraníme hřebíčky, ještě horké čatní naplníme do čistých skleniček a zavíčkujeme.
 - 
                                3
Podáváme k masům.