Marinované jehněčí kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 414 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 192 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 508 mg
 - Vláknina 321.8 mg
 - Vitamín A 321.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme a okraje nařízneme.
 - 
                                2
Smícháme ocet, víno, sůl, pepř a čerstvý nasekaný rozmarýn. Nakonec zašleháme olej.
 - 
                                3
Kotlety vložíme do marinády a marinujeme asi 2 hodiny.
 - 
                                4
Maso vyjmeme, otřeme a opékáme na rožni asi 6 minut po každé straně.