Jehněčí se zeleninou po čínsku
Suroviny
- 225 g Nudle vaječné
 - 500 g Filé rybí
 - 200 g Sójové výhonky
 - 200 g Mangold
 - 40 ml Olej rostlinný
 - 80 ml Omáčka ústřicová
 - 40 ml Med včelí
 - 20 ml Omáčka sójová
 - 1 ks Paprika červená
 - 1 ks Paprika žlutá
 - 1 ks Citronová kůra
 - 1 ks Pepř černý mletý
 - 2 ks Mrkev kořen
 - 4 ks Šalotka
 - 1 polévková lžíce Citronová šťáva
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 126 g
 - Sodík 466 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 63 g
 - Cholesterol 31.5 mg
 - Draslík 906.1 mg
 - Vláknina 12040 mg
 - Vitamín A 12040 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve wok pánvi na oleji pět minut opékáme jehněčí na kousky do zhnědnutí, pak přidáme mrkev a papriky, obojí nakrájené na proužky. Po čtyřech minutách přidáme mangold, sójové výhonky a šalotku. Vše minutu mícháme.
 - 
                                2
Uvaříme nudle podle návodu a vmícháme je s omáčkami, medem, citronovou šťávou a kůrou a pepřem do zeleninové směsi.
 - 
                                3
Po dvou minutách můžeme podávat.