Španělský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 181 g
 - Sodík 592 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 75.4 mg
 - Draslík 184.9 mg
 - Vláknina 7000 mg
 - Vitamín A 7000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném sádle.
 - 
                                2
Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a orestujeme. Okořeníme hřebíčkem, bobkovým listem, mletou paprikou a solí. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Před koncem dušení přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou mrkev a chvíli podusíme.
 - 
                                4
Nakonec guláš zahustíme na kostičky nakrájeným chlebem.