Brambory bylinkové s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 217 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 954 mg
 - Vláknina 13287.2 mg
 - Vitamín A 13287.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 42.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci s vroucí vodou uvaříme nakrájené brambory doměkka, poté scedíme.
 - 
                                2
Rozpustíme v pánvi máslo, přidáme červenou cibuli nakrájenou na 8 dílů, rozetřený česnek, citronovou šťávu a vaříme 3 minuty. Přidáme uvařené brambory a promícháme. Pod pokličkou vaříme 25 minut.
 - 
                                3
Brambory posypeme tymiánem, osolíme, opepříme a ihned podáváme.