Jogurt se skořicovým ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 72 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 450.2 mg
 - Vláknina 8131 mg
 - Vitamín A 8131 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Menší zralé jablko a hrušku omyjeme, osušíme, rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme jadřince a nakrájíme plátky.
 - 
                                2
V míse je promícháme se skořicí a medem. Poté přimícháme vychlazený bílý jogurt a podáváme.