Chilli hřebenatky
Suroviny
- 400 g Hřebenatka
 - 1 kávová lžička Česnek
 - 1 kávová lžička Cukr krupice
 - 1 kávová lžička Zázvor celý
 - 2 kávová lžička Vývar slepičí
 - 1 kávová lžička Víno rýžové čínské
 - 0.5 kávová lžička Omáčka sojová světlá
 - 4 ks Chilli paprička
 - 1 ks Cibulka jarní
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 133 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 197 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 33 mg
 - Draslík 377 mg
 - Vláknina 637.5 mg
 - Vitamín A 637.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji v pánvi wok orestujeme nasekaný česnek a zázvor dozlatova. Přidáme hřebenatky a opečeme je tak, aby chytly barvu. Poté přilijeme omáčku, víno a přidáme cukr a nasekané papričky. Vaříme směs na mírném ohni po 2 minuty. Zalijeme vývarem a přidáme nasekanou jarní cibulku.